Bazenski prekrivači

LV POOLS u svojoj ponudi ima tri vrste bazenskih prekrivača: sigurnosne prekrivače za bazene, solarne prekrivače za bazene i standard prekrivače za konzerviranje bazena tokom zimskog perioda. Tokom sezone kao i van nje bazenski prekrivač ima značajnu ulogu u održavanju bazena. Svaki tip bazenskog prekrivača smanjuje isparenja iz vode, što smanjuje potrošnju bazenske hemije i održava temperaturu vode.

Lamelarni prekrivači za bazene

Lamelarni prekrivač za bazen je moderno, komforno i pouzdano rešenje za pokrivanje bilo kog tipa pravougaonog bazena. Ovaj prekrivač efikasno održava temperaturu vode i sprečava isparavanje, tako da su gubici toplote 80-85%, što znatno smanjuje troškove za grejanje bazenske vode. Takođe smanjuje potrošnju hemikalija i služi kao zaštita za decu i životinje od potencijalnog pada u bazen. Zahvaljujući daljinskom upravljaču možete lako pokriti i otkriti svoj bazen. Lamelarni prekrivači su dostupni u plavoj, sivoj i bež boji, kao i različite veličine.

Sigurnosni prekrivači za bazene

Sigurnosni prekrivač za bazen je idealan za upotrebu tokom cele godine. Sigurnosni prekrivač za bazene štiti Vas, decu i kućne ljubimce od nepoželjnog pada u bazen. Prekrivač ne pluta po vodi već je uzdignu 25cm od površine vode. Između nivoa vode i prekrivača stvara se termoizolacioni sloj, što pomaže u sprečavanju gubitka toplote tokom noci. Štiti od isparavanja, oštećenja i smanjuje potrošnju hemikalija Vašeg bazena. Osim sigurnosnih zahteva, takođe funkcioniše kao toplotna izolacija i zaštita od spoljašnjeg uticaja. Zaštitni prekrivač se postavlja na ivicu bazena, pričvršćuje se za tlo uz pomoć ankera i ojačanih aluminijumskih nosećih cevi. Unutrašnja zaštitna struktura obezbeđuje čvrstinu pokrivača. Sigurnosni prekrivač je pogodan za nadzemne, delimično ukopane i ukopane bazene kao i za sve oblike i dimenzije bazena. Za razliku od ograde oko bazena, sigurnosni prekrivač ne ometa okolinu bašte i daleko je ekonomičniji način da pokrijete bazen. U ponudi imamo dva tipa: univerzalni sigurnosni prekrivač i solarni sigurnosni prekrivač za bazene.

Zimski prekrivači za bazene

Zimski prekrivači za bazene su najčešći izbor vlasnika bazena na našim prostorima. Idealni su za zimsko konzerviranje bazena, kače se brzo i lako na unapred postavljene ankere u plaži oko bazena. Štite Vaš bazen od oštećenja nastala usled niske temperature, lišća kao i ostalih nećistoća. Ne postoje standardne dimenzije za zimske pokrivače već se kroje prema obliku i dimenzijama svakog bazena. Postoji mogućnost ugradnje dodatne podkonstrukcije prema potrebama korisnika.

Solarni prekrivači za bazene

Širina [m] 4,00 5,00 6,00 7,00 3,70 3,70 4,60 Ø3,60 Ø4,60 Ø5,50 Ø6,40
Dužina [m] - - - - 5,50 7,30 9,10 - - - -
Debljina folije [µm] 400 400 400 400 180 180 180 180 180 180 180
Opis: po meri po meri po meri po meri ovalna ovalna ovalna kružna kružna kružna kružna

Držač za solarne prekrivače

Tip Stacionarni Mobilni Prenosivi
Dužina teleskopske šipke [m] 2,70 – 4,40 3,70 – 5,40 5,40 – 7,10