Mlaznice, skimeri, slivnici i prodori

Mlaznice za betonske bazene

LV POOLS u svojoj ponudi ima širok asortiman plastičnih i inox mlaznica za bazene i đakuzije. Mlaznice se dele, prema tipu bazena na betonske i lajnerske. Mogu biti podne, zidne, usisne i hidromasažne - đakuzi mlaznice. Sve mlaznice se montiraju na odgovarajuće prodore.

Tip: Podne mlaznice Zidne mlaznice Vakum mlaznice
Spoljašnji prečnik [mm]: Ø63 Ø63 Ø63
Unitrašnji prečnik [mm]: Ø50 Ø50 Ø50

Mlaznice za lajnerske bazene

Tip: Podne mlaznice Zidne mlaznice Vakum mlaznice
Spoljašnji prečnik [mm]: Ø63 Ø63 Ø63
Unitrašnji prečnik [mm]: Ø50 Ø50 Ø50

Skimeri za lajnerske bazene

LV POOLS u svojoj ponudi ima skimere za sve tipove bazena. Skimeri se dele prema tipu bazena, na betonske i lajnerske. Funkcija skimera je da uvlači vodu u sistem za cirkulaciju sa površine bazna, povlačeći sa sobom nečistoće na površini pre nego što potonu na dno bazena. Sakupljena nečistoća se taloži u korpi skimera koju povremeno treba očistiti. Na svaki tip skimera moguće je ugraditi sistem za automatsku regulaciju nivoa vode u bazenu.

Tip: Optimum Deluxe Standard
Spoljašnja konekcija [mm]: Ø50 Ø50 Ø32/ Ø38

Skimeri za betonske bazene

Tip Standard Produženi 10 cm Prošireni 10 cm
Spoljašnji konektor [mm] Ø63 Ø63 Ø63

Slivnik

Slivnik služi za drenažu vode iz bazena i ugrađuje se na najnižu tačku u bazenu. Slivnik takođe može da vrši funkciju uvlačenja i prečišćavanja vode. U ponudi imamo dva osnovna tipa slivnika za betonske bazene i bazene sa lajnerom / folijom.

Prečnik rešetke [mm]: Ø50 Ø50 Ø50
Prečnik priključka na sistem [mm]: Ø50 Ø63 2”

Prodori za zid

Prodor za zid je jako bitan element kod izgradnje svih tipova bazena. Bazenski prodori za zid su dizajnirani tako da se na njih može instalirati kompletna bazenska tehnika za cirkulaciju vode kao i LED rasveta u bazenu.

Tip: Prodor sa unutrašnjim navojem Prodor bez navoja
Unutrašnji prečnik [mm]: 2” Ø63