O NAMA

LV POOLS je renomirani brend i lider u prodaji koji se bavi izgradnjom, montažom bazena i bazenske opreme. LV POOLS već dugi niz godina uspešno posluje na teritoriji Srbije i Hrvatske, sa tendencijom proširenja na teritoriju Crne Gore i ostalih zemalja u regionu. Pratimo razvoj tehnologije i savremene svetske trendove, uvodimo nove standarde, koristimo savremena sredstva i opremu u oblasti bazenske tehnike.

Stalnim usavršavanjem kako u zemlji, tako i u inostranstvu, radom za kompanije i krajnje kupce postali smo firma koja uvek pronalazi rešenja za najveće izazove u izvođenju radova na različitim projektima. Poslujemo po najvišim svetskim standardima u okviru sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008, zaštite životne sredine ISO 14001:2004 i sistemom upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu TS 18001:2008.

ZAŠTO BAŠ MI?

Odličan dizajn dovodi do velikog projekta, a velikim projektima potreban je vrhunski dizajn. LV POOLS sarađuje sa lokalnim arhitektama, inženjerima i dizajnerskim timom koji će projekat realizovati u skladu sa Vašim potrebama i budžetom.

Visok nivo završne obrade i kvaliteta bazenskih elemenata, profesionalni pristup, projektovanje najboljeg rešenja za kupca, dugogodišnje iskustvo i tradicija su najbolja preporuka za naše proizvode. Pažljivo radimo na svakom projektu koji nam je poveren i ponosni smo na stečenu reputaciju.